Sitat

«Silo» av Hugh Howey

Leseeksemplar frå Boklageret

 photo Silo_zpso369eee7.jpg

Altoppslukande science fiction. Det er lenge sidan eg har lese fantasy og science fiction, men denne boka fekk meg til å lese meir. Eg græt inni meg over at bok nummer to i trilogien ikkje kjem før neste vår. Ukult. Men ja, Bazar forlag har verkeleg fått inn ein fulltreffar med denne boka!!

Vi er i framtida (usikkert kor mange hundre/tusen år), og menneska bur i ein silo under bakken. Alle lev under streng kontroll, med spesifikke arbeidsoppgåver, strenge reglar når det kjem til ekteskap. Barn kan kun lagast dersom eit godkjent par vinn eit lotteri. Hovudpersonen er Juliette, som blir forfremma frå mekaniker til sheriff, siloens høgste autoritetsperson. Heilt til ho blir dømd til vasking – til døden.

Boka er nervepirrande som få! Synsvinklane skiftar på ein naturleg måte med kapitla, og sjølv om boka i førstinga er stappfull av informasjon, er den lettlest med korte kapittel. Spenninga berre auker og auker og auker… HERREGUD, bare les den! Passer for absolutt alle.

Forlag: Bazar
Utgivelsesår: 2015

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s