Sitat

«Svindel og multelikør» av Catharina Ingelman-Sundberg

Svindel og multelikør

Bare coveret til denne boka er jo nok til å ville lese den! Du ser kanskje at Liv Gade har kalt den årets morsomste bok? Og gud fader, så er eg einig. Plottet i seg sjølv var berre komisk og fantastisk. Fem pensjonerte korsongarar oppdagar at sjukeheimen dei bur på driv med nedskjeringar i budsjettet, og både maten og kaffien vert dårlegare. Dette er uakseptabelt for Märtha, gjengens leiar. Dei planlegg ei flukt og eit ran. Boka er så godt skriven at ein eigentleg ikkje bryr seg om dei får det til eller ikkje, dét er god underhaldning. Dessutan veit vi jo at gamle menneske på 80 år ofte er litt glømske, og desse fem er ingen unntak.

Eg kosa meg så ekstremt med denne boka. Det er så rett på sak, så frekt! At eg verkeleg har fått ei greie for alle dei svenske bøkene om eksentriske pensjonistar, kan ein godt seie! Om den er verdt å lese? Absolutt!

Forlag: Silke
Utgivelsesår: 2014

Fleire bøker av Catharina Ingelman-Sundberg finn du HER.

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s