Sitat

«Ran og rullator» av Catharina Ingelman-Sundberg

Boka er eit leseeksemplar frå Boklageret

Ran og rullator

Eg likte den første boka i serien om Pensjonistligaen. Og denne, den er betre! Humor tatt til eit nytt nivå. Pensjonistane er klare med neste kupp, og kjøper seg eit gammalt herskapshus utanfor Stockholm. Og så viser det seg at deira nærmaste naboar er medlem av ein skummel MC-gjeng. Men kven er eigentleg dei kriminelle mastermindane av motorsykkelbøllene og eit sett med gamle pensjonistar?

Igjen klarer dei å rote seg opp i litt av klart, og med alderen er jo denne forvirringa. I tillegg blir det litt romanse og krangel innad i gjengen, og ein vert endå meir stressa. For no kan det verke som om dei er ille ute, desse elskelige gamle kriminelle. Men ja, herregud. Svensk humor er aces. Så igjen anbefaler eg å lese bøker om pensjonerte svenskar ute på tur for å lage sprell!

Forlag: Silke
Utgivelsesår: 2015

Fleire bøker av Catharina Ingelman-Sundberg finn du HER.

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s