Sitat

«Nathalie» av David Foenkinos

Nathalie

Denne boka var søt. Og syrlig. Eigentleg var den litt som sånne godteri som er sure utanpå, men når du har slikka vekk pulveret er det berre søtt og godt. Men det var liksom ikkje klissete og kvalmande. Den var faktisk veldig fin.

Boka handler om eit merkeleg kjærleiksforhold. Nathalie opplever at mannen hennar Francois blir påkøyrd og døyr. Dei var perfekte for kvarandre, og ho anar ikkje korleis ho skal kome seg vidare i livet. Etter ei stund begynner ho å arbeide att, med en sleezy sjef som konstant legg an på henne (host, kvalming). Ho er absolutt ikkje interessert i han. Han ho derimot vert interessert i, er ein assistent frå Sverige, kalla Markus. Han er middels tjukk, middels pen, middels alt, eigentleg. Men han er morosam, og intelligent. Begge to vert like overraska over tiltrekkinga mellom seg.

Boka er absolutt verdt dei to-tre timane den tar å lese ut! Den er kjekk å lese, fordi den vekslar synspunkt mellom fleire ulike menneske. Deilig lesning, og perfekt for en fin sommarkveld.

Forlag: Bazar
Utgivelsesår: 2013

Fleire bøker av David Foenkinos finn du HER.

3 thoughts on “«Nathalie» av David Foenkinos

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s