Sitat

«Smaken av følelser» av Aimee Bender

Smaken av følelser

Om denne boka har eg blanda kjensler (hehe, ordspel). Boka var skrive på ein heilt fantastisk nydeleg måte, og plottet med familien i seg sjølv var veldig fint. Historia om Rose og familien hennar er kjempekoseleg, med mange fine minner. Spesielt andre halvdel av boka koste eg meg med. Eg var derimot litt skeptisk til sjølve konseptet i boka. Rose kan, når ho et mat, smake korleis den som laga maten føler. Altså: det går eg eigentleg ikkje med på. Hadde det vore i ein eller annan magisk verden, kanskje. Men som ei vanleg jente i ein vanleg familie i USA, det blir for vagt for min smak (hehe, endå eit ordspel). Så om litt sånne finurlege og spesielle handlingar er di greie: les den.

Boka er for all del ikkje dårleg! Berre ikkje heilt mi type bok. Men det hadde jo vore kjedeleg om alle i verda berre leste dei same bøkene, eller kva?

Forlag: Juritzen
Utgivelsesår: 2013

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s