Sitat

«Kaffe med musikk» av Karin Brunk Holmqvist

Kaffe med musikk

Halleluja, bok nummer fem fra Karin Brunk Holmqvist! Varmt, humoristisk og nesten alt for realistisk.

Ordforklaring: «kaffe med musikk» er kaffi med ein skvett whisky. Dette oppdager venninne Inez, Olga og Viola som har vunne ei bussreise til Tyskland. Til julemarkedet i Schwerin! Etter mykje om og men bestemmer dei seg for å reise og nyte turen, med kanskje litt vel mykje alkohol. Det er ein skikkeleg venninnetur, med den halvvegs venninna Svea på slepet. Svea hopper riktignok til sengs med den første mannen ho møter i Tyskland, og forholdet mellom Svea og ektemannen Ola vert snakkis for damene resten av turen. Spesielt når Ola også plutseleg dukker opp … i Tyskland!

Det går ikkje an å mislike denne boka, ein flirer og humrer for seg sjølv gjennom heile lesinga.

Forlag: Silke
Utgivelsesår: 2013

Fleire bøker av Karin Brunk Holmqvist finn du HER.