Sitat

«Hemmeligheter» av Emma Chase

Boka er eit leseeksemplar frå Boklageret

NY Hemmeligheter

Hurra! Alt endte lykkeleg for Drew og Kate! Eller? Det blir berre fleire forviklingar for radarparet i den andre boka i New York-serien, denne gongen frå Kate sitt synspunkt.

For Kate er, tada!, gravid. Men ho veit ikkje heilt korleis ho skal fortelle det til Drew, så ho møter ein gynekolog i skjul. Drew oppdager det, og trur at ho er utro, og svarer Kate med same mynt. (Dette er jo ekstremt frustrerande for oss som lesarar, som veit fakta gjennom heile boka!) Og som ei kvar fornuftig dame, går ho frå han. Kanskje Drew då oppdager kva for tabbe han har gjort? Kate drar tilbake til heimbyen sin, men forventa ikkje å møte eksen sin, Billy der.

Plottet er som sagt til stoooor frustrasjon, og eg ville slenge den i veggen på eit par tidspunkt. Men ein les den jo ut då. Ein må jo finne ut om Drew faktisk er dum. Svaret på det får du finne ut sjølv.

Forlag: Bastion
Utgivelsesår: 2015

Fleire bøker av Emma Chase finn du HER.