Sitat

«Rosa elefanter» av Karin Brunk Holmqvist

Rosa elefanter

Nok ei koseleg bok av Karin Brunk Holmqvist, dronninga over pensjonerte svenskar på landsbygda utan peiling på den moderne verda. Så mange bøker, og likevel med så ulike plott! Denne var kjempemorsom, men eg syns dessverre «løysinga» på plottet var litt for enkel og platt, you can do better! Men det er klart, alt av Brunk Holmqvist er koselesing frå ein ende til ein annan.

Boka handler om ekteparet Selma og Artur, som har levd heile livet på ein går på Skåne. Dei to nabohusa er tomme, men så flytter Disa inn i foreldras gamle hus. Disa driv med nakenyoga, rosenterapi og ein heil haug alternative greie. I det andre huset flytter det inn eit ektepar, og mannen er pastor i ei religiøs sekt og arrangerer vekkkingsmøter i hytt og pine. Selma og Artur aner ikkje korleis livet framover vil bli, spesielt ikkje når dei ser pastoren grave ned noko som ser ut som eit lik i hagen sin.

Forlag: Silke
Utgivelsesår: 2012

Fleire bøker av Karin Brunk Holmqvist finn du HER.

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s