Sitat

«Forviklinger» av Emma Chase

Boka er sponsa av Bastion forlag

Forviklinger

Og DER var Emma Chase tilbake med New York-serien! Kvardagen krev litt fluff i ein mørk og kald novembermånad (spesielt med eksamen rett rundt hjørnet), og kva er betre til å slappe av med enn ei god bok??

Denne gongen spoler vi tida tilbake, og tidslina er parallell med den fyrste boka. Vi følgjer Matthew, kompisen til Drew, som innleier eit forhold med Kates veninne, Dee. Matthew bestemmer seg nesten med ein gong at han skal vere lojal, tolmodig og den perfekte mann for Dee. Men Dee vil ikkje ha forpliktelse – ho vil vere fri, leve singellivet og livet generelt. Men Matthew pressar, og akkurat som Ikaros flyg han litt for nær sola.

Det som er kjekt med desse bøkene er jo fortellerteknikken. Hovudpersonen fortel deg historia direkte, og metafiksjon er jo gøy! I tillegg fyller denne boka ut enkelte «manglande» scener frå den fyrste boka, samtaler som kun vert referert til. Og så er det jo litt deilig å vite frå starten av at slutten er god. Så no ventar vi berre roleg på den fjerde boka?

Forlag: Bastion
Utgivelsesår: 2015

Fleire bøker av Emma Chase finn du HER.